Ungdoms- & Idrætsforeningen Olympia

Støt vore sponsorer - de støtter os
Ungdoms- og Idrætsforeningen Olympia » Foreningen
Gå til forsiden

Ungdoms- og Idrætsforeningen Olympia blev stiftet den 30 oktober 1938 ved en sammenlægning af Øster Hurup Boldklub og Øster Hurup Ungdomsforening. I 1941 blev Øster Hurup Badmintonklub også lagt ind under Olympia. I mange år var badminton Olympia's flagskib, men senere er også håndbold og gymnastik kommet til, således Olympia i dag fremstår som en moderne idrætsforening der kan tilbyde aktiviteter til alle.

Ungdoms og Idrætsforeningen Olympia | Langerimsvej 7-9, Øster Hurup | 9560 Hadsund | cvr 88756851 |olympia@olympia1938.dk